Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın 2024 seçim beyannamesinde geçen 'Milli Görüş'ün Belediye Başkanı gerektiğinde bir fakirin çuvalını taşımayı şeref bilecektir' sözünü kendisi için hizmet ve gayret manifestosu olarak gördüğünü söyleyen Aydın; 'Giresun'a ahlaklı belediyecilik gelecek' diye başlayan sözlerine şöyle devam etti:'Giresun Belediye Başkanlığı'nı kazanmak, Milli Görüş Belediyeciliği'ni halkımıza kazandırmak için bitmeyen bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Halkımız ahlaklı belediyecilik istiyor. Ahlaklı belediyecilik; merhamettir, liyakattir, ferasettir, dirayettir, gayrettir.

Sokaklarda işsiz gezmelerine tahammül edemediğimiz gençlerimize, maddi sıkıntıların pençesinde boğulan vatandaşımıza öncelikle merhamet nazarıyla yaklaşan Milli Görüş onları düştükleri dertten kurtaracak liyakate sahiptir. Bu liyakat merhum Erbakan Hocamız döneminde milletimiz tarafından görülmüş, yaşanmış, onaylanmıştır.Şimdi aynı merhamet ve liyakat Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey'in uhdesinde devam etmektedir. Ve muzaffer olacaktır. Bu zafer Giresun'umuzda halkımızın desteği ile bizim vesilemiz ile gerçekleşecektir.

Milli Görüş ferasettir. İlimiz ve ülkemizin düşmüş olduğu siyasi çekişmeler ve bu çekişmelerin altında hizmetten nimetten yoksun kalmış halkımızı, hak ettiği şekilde yaşayacak duruma getirme feraseti ve donanımı Yeniden Refah'ta mevcuttur.Giresun Belediye Başkanlığı'nı kazanacak dirayete sahibiz.Yeniden Refah Partisi bunu tüm Türkiye'de başarmak için büyük bir özveri ve gayret içerisindedir, Allah'ın izni ile de muvaffak olacaktır' dedi.