Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen eğitimin açılışı, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu'nun yanı sıra Şube Müdürü İsmail Babur Bakanlığımız eğitim görevlileri ve farklı şehirlerden 42 rehber öğretmen ve psikolojik danışmanın katılımıyla yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu açılışta yaptığı konuşmada, BİLSEM bireysel değerlendirme süreci kapsamındaki hizmet içi eğitimle Genel Yetenek alanından bireysel değerlendirmeye alınacak öğrencilere uygulanacak eğitim hakkında rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlarla kapsamlı bilgilerin paylaşıldığını dile getirdi. Eğitim görevlisi İstanbul Gedik Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Duman ile farklı şehirlerden rehber öğretmen ve psikolojik danışmanların katılımlarıyla düzenlenen eğitimin Giresun ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Müdür Tosunoğlu, herkese çalışmalarında başarılar diledi.

Açılış konuşmalarını takiben eğitim programına, Eğitim görevlisi İstanbul Gedik Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan uman tarafından rehber öğretmen ve psikolojik danışmanlarla yapılan bilgilendirme, sunum ve paylaşımlar ile devam edildi.