1-Merkez Osmaniye Köyü’nden merhum Mehmet Sezer’in oğlu Dursun Sezer vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Çaldağ Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Melikli Köyü Tahtalı mezarlığında toprağa verilecektir.


2-Ziya ve Nazmiye Şengül’ün oğlu Sokakbaşı esnaflarından Hasan Tahsin Şengün vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Hüseyin Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.


3-Merhum Abdullah Kolukısaoğlu’nun oğlu Gedikkaya esnaflarından Mehmet Kolukısaoğlu vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Gedikkaya Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Keşap Karabulduk Arnavutköy’de toprağa verilecektir.


4-Merkez Yukarıalınlı Köyü’nden Uzunoğullarından merhum Ali Uzun’un oğlu Hikmet Uzun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıalınlı aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Piraziz Tepeköy’den Karabulut ailesinden, Murat karabulut’un abisi, Rasim, Erkan ve merhum Cemal Karabulut’un babaları Kemal Karabulut vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ballıca Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Tepeköy’deki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6-Piraziz Güzelköy köyünden Çırakoğulları’ndan Sabri ve Zülfinaz Çakır’ın oğlu, Aynur Çakır’ın eşi, Mücahit, Gülşen ve Kaderin ağabeyi, Ömür, Esra, Eda, Sıla ve Ravza’nın babası Hamdi Çakır vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Güzelköydeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.