1-Çavuşoğlu Köyü'nden Hasanbaşoğullarından merhum Mahmut ve Fatima Yılmaz'ın oğlu Selma Yılmaz'ın eşi Ertuğrul Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Çavuşoğlu Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.


2-Merkez Melikli Köyü'nden merhum Mustafa ve merhume Ayşe Harmanşa'ın oğlu Aynur Harmanşa'nın eşi Yusuf Harmanşa vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Seyyid Vakkas Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Uzgur Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Samanlıkkıranı Mahallesi'nden merhum Ali Arif Tuncal'ın eşi Gülşen Tuncal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Hıdımoğullarından merhum Salih ve Hayriye Tamer'in kızı Ali Çetinkaya'nın eşi Seniha Çetinkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayadibi Cami'de ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Keşap Taflancık Köyü'nden Külekçioğullarından Mehmet ve Hatice Külekçi'nin oğulları Gülen Külekçi'nin eşi Ahmet Külekçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Keşap Merkez Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Taflancık Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.