1-Seyit Köyü'nden Şabanoğullarından merhum Zühdü Yılmaz'ın eşi Dudu Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Seyit Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Dereli Sütlüce Mahallesi'nden Kezban Altun'un eşi Memhmet Altun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dereli Sütlüce Mahallesi Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Seyit Köyü'nden merhum İdris ve Gülhatun Öz'ün kızı merhum Ali Sarı'nın eşi Makbule Sarı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Seyit Köyü Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Burhaniye Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Duroğlu Konacık muhtarı Merhum Ali Çengel ve Naciye Çengel'in kızı, Mehmet Apaydın'ın eşi, Fatma Apaydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben, Çalca köyü Eski Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Demirağlardan merhum Mehmet ve merhume Ayşe Demirağ’ın oğlu, Taksici Kral Metin, merhum Nami, Nebahat ve Yusuf Demirağ’ın kardeşleri, Meliha Demirağ’ın eşi, İçimi, Su ve Ali’nin babaları Ali Demirağ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Gıcıklı Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Belediye Eski mezarlığında toprağa verilecektir.


6-Bulancak Güzelyalı mahallesinden Çerçiloğullarından merhum Galip Çerçil’in oğlu, merhum Feriha Çerçil’in eşi, Orhan, Turan, Turgut, Dursun Ali ve Belediyemiz emekli personeli Ahmet Çerçil’ in babaları İbrahim Çerçil vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Güzelyalı mahallesi Köprübaşı Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Kızılkum aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


7-Merhum Şemsi ve Sebahat Emecen’in damadı, Füsun Özcan Emecen’in eşi Burçin Özcan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Eski Cami’de kılınacak cenaze namazının sonra Giresun Eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

 

8-Merhum Recep Pezükoğlu ve Gönül Pezükoğlu'nun oğlu Ferda Pezükoğlu'nun eşi Ahmet Pezükoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Miktat Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra  aile kabristanlığında toprağa  verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.