1-Merkez Okçu köyünden Hacı Mehmet Tubadan vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Okçu köyünde toprağa verilecektir.


2-Merkez Yukarıalınlı köyünden İsmet uzun'un oğlu, Halit Uzun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yukarıalınlı köyünde toprağa verilecektir.


3-Bulancak Ahmetli köyünden Nizamoğullarından, Yılmaz Nizam’ın eşi, İbrahim Nizam, Birol Nizam, Sebahattin Nizam, Mustafa Nizam, Zeynep Zehir’in anneleri Gülaştı Nizam vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına mütakip Ahmetli köyü Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Bulancak Kızılot mahallesinden Bayramoğullarından, merhum Hasan ve Rukiye Bayram’ın oğlu, Hatice Yeriş, Filiz Anapa, merhum Selim ve İsmet’in abisi, Pelin, Selin ve Özgür’ün babaları, Emine Bayram’ın eşi Hüseyin Bayram vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kızılot Mahallesi Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Kızılot mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Yabuoğullarından, merhum Fırat Ulutaş’ın oğlu, Yakup, Erdal, Mehmet, Hayri ve Fatma’nın ağabeyleri Yüksel Ulutaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Bulancak Eriklik Köyü Kışlacık Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6-Bulancak İcilli köyünden, Pıstaloğullarından Kazın Kukuk’un kızı, Ali Efendi’nin gelini, Merhum Ömer Özdamar’ın eşi Zarife Özdamar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İcilli köyü Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra İcilli köyünde toprağa verilecektir.


7-Çimşir köyünden Hakkı Çimşir'in eşi, Sebahat Çimşir vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çimşir köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.