1-Merkez Darıköy'den Gargaoğullarından merhum Recep Karaman'ın eşi Fatma Karaman vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Darıköy Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Bulancak  İcilli Köyünden Kabakçıoğullarından merhum Selim ve Nejdet’in kardeşleri; Nezaket, Yasemin ve Merdol’un babaları; İlçemiz esnaflarından Mücahit, Cavit, Sait ve Ergün’ün amcaları; Ömür Çavuş’un kayınpederi Hacı İsmet Kabakçı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Öğle namazını müteakip Ballıca Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra İcilli köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Piraziz Etlikkıran mahallesinden merhum Nazmi , merhum Selim Civek ve Güllü merhum Şükriye Civek’in oğlu, Şerif Civek’in yeğeni, İrfan ve Imdat Civek, Miyasa ve Ursen’in abileri, Sinan, Merve, Ayşe’nin babaları, Nurcan Civek’in eşi, Piraziz Belediyesi Zabıta Amiri Seyit Civek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakib Yenimahalle Halisbey Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Gökçeali köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Ali Akdoğan'ın eşi Mehmet, Erkan ve Ahmet'in anneleri Nafiye Akdoğan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Serpile Hatun Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.