1-Kümbet Köyü'nden Çiftçioğullarından İsmet Çiftçi'nin eşi Hürmüz Çiftçİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kümbet Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Keşap Bayramşah Köyünden merhum Halid Bilen'in eşi Emine Bilen vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Keşap Bayramşah Köyü Erenler Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Bulancak esnaflarından Cürgül ailesinden Murat Cürgül'ün eşi Nurten Cürgül vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bulancak Orta Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Piraziz Çayır köyünden, Hasan Usta oğullarından merhum Abdullah oğlu, Eşref, Bayram, Durmuş ve Emekli imam Çağlayan Arslan’ın babaları Mehmet Arslan vefat etmiştir.

Cenazesi yarın bugün öğlen namazına müteakip Çayır köyü merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.


5- Piraziz Aydere mahallesinden, Uzunoğullarından merhum Bahattin Uzunoğlu’nun oğlu, Hatun Gündoğdu, Yücel, Yüksel, Gürsel ve Ömür Uzunoğlu’nun kardeşi, Cumhur ve Dilek’in babaları, Yeter Uzunoğlu’nun eşi, Yüksek İnşaat Mühendisi Hüseyin Uzunoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Piraziz Eren Mahallesi Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6- Alibey köyünden merhum Osman Albayrak’ın oğlu Süleyman, Engin ve Şenol Albayrak, Ayşe ve Şaduman Dik’in babaları Kemal Albayrak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulancak Orta Cami’nde kılınacak cenaze namazından sonra Alibey köyünde toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.