1-Keşap Küçükgeriş Köyü'nden merhum İbrahim ve merhume Zerbap Memiş'in oğlu Zehra Memiş'in eşi İsmail Memiş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Küçükgeriş Köyü Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Barça Köyü Gönen Mahallesi imam hatibi İbrahim Yıldız ve Osmaniye Mahallesi eski imam hatibi Hasan Yıldız'ın babaları İzzet Yıldız vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yağlıdere Akköy Kilham Mahallesi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Merkez Lapa Köyü'nden Hodamanoğlullarından merhum Ali Akar'ın oğlu Mustafa Akar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4- Kovanlık Merkez mahalleden, Merhum Dursun ve Durmuş Eker’ in kardeşi; Mehmet Eker Orhan Eker Yusuf Eker Bilal Eker ve Hasan Eker’ in babası, Ibrahim Eker ‘in Dedesi Osman Ekerin oğlu Aslan Eker (Ecevit) vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Kovanlık Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

5-Merkez Çavuşoğlu Köyü'nden merhum Osman Usta'nın oğlu Münevver Aksu'nun eşi Selahattin Aksu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Çavuşoğlu Köyü Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.


6-Bulancak Yeşiltepe köyünden, merhum Mehmet Yıldırım’ın oğlu, merhum Süleyman, İsmet, Yeşiltepe muhtarı Fikret Yıldırım’ın kardeşleri, Şehri Yıldırım’ın eşi, merhum Eyüp, Sebahat, Nebahat, Sultan ve Hülya Yıldırım’ın babaları Hikmet Yıldırım vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yeşiltepe köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.