1-Giresun Kayadibi Mahallesi'nden İsmail kızı İbrahim Kayacık'ın eşi Şükran Kayacık vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kayadibi Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Alınca Köyü'nden Ayaroğullarından merhum Mehmet Ayar'ın oğlu Fatma Ayar'ın eşi Middat Ayar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Alınca Köyü Merkez Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.


3-Piraziz Güneyköy’den, Veyisoğullarından Osman, Yüksel ve merhum Özer Güler’in kardeşleri, Handan Güler’in eşi, Tolga ve Tayfun Güler’in babaları, Olcay, Özgür, Tuncay ve Eşrefcan Güler’in amcaları Hasan Güler vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulancak Orta Cami’de kılınacak cenaze namazı sonrası Piraziz Güneyköy’de ki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Bulancak Kızılot mahallesinden, Türüdüoğullarından merhum Abdullah oğlu, Mahire Türüdü’nün eşi, Ayşegül, Müzeyyen ve Seda’nın babaları Muammer Yılmaz, Kurtuluş Baş ve Tayfun Çoban’ın kayınpederi Halil Türüdü vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kızılot mahallesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Kızılot camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.


5-Bulancak Hisarkaya köyünden, Bölükbaş oğullarindan merhum şükrü Korkmaz’ın oğlu, merhum Telat, Hicabi, Ayfer, Kenan ve Namık Korkmaz in kardeşi, Cevahir Korkmaz in eşi, Aynur ve Hakan korkmaz in babaları Aziz Korkmaz vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Hisarkaya Köyü Cami’de kılınacak cenaze namazına müteakiben aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6- Piraziz Çağlandere Köyünden, Meytooğullarından Murat, Hidayet ve Hacer’in babaları, Ayşe Arslan’ın eşi Hasan Arslan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bulancak Sanayi Mahallesi Ensar Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Çağlandere Köyündeki aile mezarlığında toprağa verilecek.


7-Bulancak  Karacaresul köyünden, Hacı Hasan oğullarından merhum Osman oğlu, Miray, Muammer, Leman, Fatma ve Zahide’nin babaları, Emine Akkaya’nın eşi İsmail Akkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Karacaresul köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.