1-Bulancak Sanayi Sitesi esnaflarından Mithat Üstün ve Sedat Üstün ile Gülbin Apaydın’ın babaları, Gülçin Üstün’ün eşi Selahattin Üstün vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Bulancak Orta Cami’de, öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Saraçlı mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Bulancak esnaflarından, merhum Bahtiyar ve merhume Müzeyyen Sıradağ’ın oğlu, Halil ve Ümit Sıradağ’ın ağabeyleri, Bahtiyar Efe Sıradağ’ın babası Cemalettin Sıradağ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yaslıbahçe köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3- Gayıkoğullarından merhum Hicabi oğlu, Mazhar, Kezban, Nurcan, Nuran ve Hacer Gayık’ın babası, Ahmet Gayık’ın kardeşi, Hakan, Gökhan ve Fatmagül’ün dedesi, Fadime Gayık’ın eşi Ali Gayık vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Taflanlı mezarlığında toprağa verilecektir.


4- Kovanlık Beldesi Ahurlu Mahallesinden, merhum Eyüp Pekdemir’in eşi, Sanayi esnaflarından Mehmet Pekdemir’in annesi Emine Pekdemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ahurlu Köyü merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.