1-Kayadibinden  merhum emekli öğretmen İbrahim Işık ve merhume Rukiye Işık’ın kızı Mustafa Işık’ın ablası emekli öğretmen Semin Işık vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Kayadibi camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 2-Ucarlı mahallesinden Konyalıoğullarından Ali ve Emine’den olma, Tezgin Dündar, Hava Yakasız ve Ahmet Tevfik Konya’nın kardeşleri, Namık Kemal, Hüseyin Cahit ve Ali Haydar Konya’nın ağabeyi Mehmet Konya vefat etmiştir.

 Cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Talipli köyü Osmanşeyh camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Osmanşeyh aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


 3-Piraziz Çağlandere köyünden, Davutoğlularından merhum Seyit Akgün’ün oğlu, Okan, Haşim, Feride ve Günnur’un babaları Hasan Akgün vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Piraziz Çağlandere köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.


4-Piraziz Çayır köyünden Karamahmut oğullarından, Şevki oğlu, emekli Polis Alaaddin ve Yüksel Aydın’ın abileri emekli Başkomser Hacı Habil Aydın vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Çayır köyünde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Bulancak eşrafından merhum Halil Hilmi ve Zeynep Emecen’in oğulları, Şuayip Emecen, merhum Vasfi Emecen ve merhum Ümran Tığlıoğlu’nun kardeşleri, Güzin, Füsun ve Cüneyt Emecen’in babaları, Uras Özsoy’un dedesi, Sebahat Emecen’in eşi Şemsi Emecen vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Eski Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Pazarsuyundaki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

6-Bulancak Talipli köyünden, Tevfik ve Tevhide Çamaltı’nın oğlu, Salih, Refik, merhum Metin ve merhum Muzaffer Çamaltı’nın kardeşleri, Nilgün ve Ümit Ergün Çamaltı’nın babaları Mahmut Çamaltı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Talipli köyü Osmanşeyh Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Osmanşeyh aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.