1-Sarıhaliloğullarından merhum Hüseyin Kılıç'ın kızı Eseoğullarından merhum Mehmet Şenel'in eşi, Yaşar, Hatice, Leyla, merhum Fatma'nın anneleri Güllü Şenel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ezirhan Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Hisargeriş Güney mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-İcilli köyünden, Çobanoğullarından merhum Mehmet Çoban’ın eşi, Kıymet, Solmaz, Elmas ve Murat Çoban’ın anneleri, Şenol Kara’nın kayınvalidesi Gülistan Çoban vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İcilli köyü merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra İcilli köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 
3-Bulancak Kuşluhan Köyünden Kelalioğullarından Emekli öğretmen Turhan Tiryaki’nin eşi, Esen Bilir ve Ersen Tiryaki’nin anneleri ,Taylan ve Yaprak Bilir’in anneannesi, Ediz Tiryaki’nin babaannesi Merhum Mehmet Özdemir kızı, merhum Mevhibe Gündoğar , merhum Mürüvvet Özdemir ve Sefine Yıldıran’ın kız kardeşi, Cesarettin ve Haşim Özdemir’in ablası Emekli öğretmen Müşerref Tiryaki vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bulancak merkez Orta Cami’de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kuşluhan köyü Bozkıran aile mezarlığında toprağa verilecektir.


4-Bulancak Cindi köyünden, Memoğullarından Hacı Faik Kızıltaş’ın oğlu, merhum Mansur, Mehmet, Adem ve Veysel Kızıltaş’ın ağabeyleri, Nizamettin, Hayrettin, Vahdettin’in babaları Cabir Kızıltaş vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Öğle namazına müteakip Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Cindi Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.