1-Dereli İlçesi İçmesu Köyü'nden merhum Mehmet Mutlu'nun oğlu Hacı Hasan Mutlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazını müteaki Gemiler Çekeği Mahallesi Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Dereli İlçesi İçmesu Köyü'nde toprağa verilecektir.


2-Keşap İlçesi Küçükgeriş Köyü'nden merhum Halis ve Miyse Yaman'ın oğlu Evin Yaman'ın eşi Talip Yaman vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Küçükgeriş Köyü'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Keşap Taflancık Köyü'nden Zıvalioğulllarından Mehmet ve Havva Aydın'ın kızı Bayram Önal'ın eşi Emel Önal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ilkindi namazını müteakip Taflancık Köyü'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.,


4- Karaağaç köyünden Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un eşi, İbrahim, İsmail, Mikail ve Mehmet Akif Bulut’un anneleri, Bulancak esnaflarından Mürsel, Ali ve Şenol Bulut’un yengeleri, Murat ve Osman Kılıç’ın ablaları Adile Bulut vefat Etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Karaağaç köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Piraziz Akçay köyünden Kırhüseyinoğullarından merhum Faik Ali Gültekin’in eşi; Telat, Bekir, Ömer, Ahmet, Salih Gültekin’in ve Dudu Akçay, Hamdiye Yılmaz ve Çakır Akçay’ın anneleri Akçay Köyü Muhtarı Rafet Akçay ve İsmail Yılmaz’ın kayınvalidesi  Hacı Gülhatun Gültekin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip  Sarayburnu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Akçay köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6-Piraziz Bozat Köyünden Çengeloğullarından Hüseyin Yılmaz’ın oğlu, Kazime’nin eşi, Beytullah ve Nezahat’in babaları, Yusuf ve Murat yılmaz’ın ağabeyleri Hayrullah Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Bozat Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


7- Bulancak Küçükada köyünden İmamoğullarından merhum Hamit oğlu Kenan Duman’ın eşi, Yadigar, Murat, Kenan ve Gökdemir’in kız kardeşleri, Erol ve Necdet’in anneleri Ayfer Duman vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Küçükada Köyü Taflanlı Mezarlık Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

8-Demircili köyünden Alataç oğullarından Aslan, Turgut ve Nafız Koç’un babaları, merhum Mevlüt oğlu Ali Koç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazından sonra Demircili Köyü Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Murat Dede mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.