1-Garacuoğullarından İbrahim Yılmaz ve merhume Zeynep Yılmaz'ın oğlu, Bekir, Binnaz, Oktay, Ümmühan ve Muhammed'in kardeşleri, Emine Yılmaz'ın eşi, İbrahim, Nazlı ve Nazan'ın babaları Ecevit Yılmaz vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Cumhuriyet Mahallesi Çalış Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merhum  Dr. Nuri ve merhume Zehra Özkaya'nın kızı, Ali dervişoğlu, Zeynep Dervişoğlu ve Osman Öber'in annesi, Emre Öberin anneannesi, merhum Mehmet Selim Dervişoğlu’nun eşi Ayla Dervişoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Zincirlikuyu Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak  cenaze namazından sonra Zincirlikuyu aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Kayhan köyünden Mehdiustaoğullarindan, merhum Hüseyin Güler’in eşi Emine Güler vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazında İstanbul Sultangazi Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra İstanbul’da aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Ataköyden Kesikoğullarından merhum Haşim Kesik’in eşi, Muhterem, Muammer, Rehber, Taliye ve Aliye Kesik’in anneleri, merhum Mustafa ve Nazir Kesik’in kayınvalideleri, Süleyman, Onur, Özgür ve Özcan Kesik’in babaanneleri, Salih ve Bahattin Kesik’in anneanneleri İfaket Kesik vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ataköy köyünde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

5- Erdoğan köyünden Tırıngooğullarından merhum Selami Öztepe’nin eşi Saliha Öztepe vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Erdoğan Köyü Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.