1-Keşap Karabedir Mahallesi Çukurköy Mevkii'nden Yetimalioğullarından merhum Halil Aktay'ın eşi Havva Aktay vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karabedir Mahallesi Çukurköy Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Merkez Sayca Köyü'nden Manaroğullarından Mustafa Manaroğlu'nun eşi Ayşe Manaroğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Sayca Köyü Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Dereli Güdül Köyü'nden Göçoğullarından Mehmet Ali Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Bulancak Ahmetli köyünden Olustolarından Haci Ferit Yılmaz’ın eşi, Nedim, Nuri, Muhittin, Hatice, Saadet ve Ayla’nın anneleri Hacı Emine Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şemsettin mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5- Bulancak Narlık köyünden Dizdaroğlundan, merhum Nafız Dizdar’ın kızı, merhum Salih Kaya’nın eşi, Güngör Aydın, Vedat, Sedat ve merhum Emrullah Kaya’nın anneleri, merhume Hasibe Yıldız, merhum Teyyar Dizdar ve Türkan Çakır’ın ablaları, ilçemiz balıkçı esnaflarından Süleyman Aydın’ın kayınvalidesi Zerbabe Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kubbeli camiinde kılınacak cenaze namazından sonra belediye yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

 

6-İnece köyünden Salih oğullarından merhum Salih Özgen ve merhume Ayşe Şanlı’nın oğlu, Özlem Özgen’in eşi, Mehri Konur ve merhume Memnune Tülemez’in kardeşi, Melek Özgen, Öğretmen Servet Özgen, Semih ve Serdar Özgen’in abileri Selim Özgen vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulancak Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra İnece köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.