1-Giresun Belediyesi çalışanlarından Hanife Kılıç'ın babası Fatma Ayar'ın eşi Mehmet Ayar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Miktat Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Samanlıkkıranı Yeni Mezarlık'ta toprağa verilecektir.


2-Keşap Yolbaşı Köyü'nden Kadıoğullarından Yusuf Özkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Keşap Yolbaşı Köyü'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Allah rahmet eylesin...

 

3-Merhum Koç Mehmet Eriş ve merhume Şakire Eriş‘in oğlu, merhume emekli öğretmen Ayşe Eriş’in eşi, Kaya ve Mehmet Eriş babaları, Seval ve Çağla Eriş’in kayınbabaları; Emre ve Rüzgar’ın dedeleri, merhum İshâk Eriş, Doktor Sadık Eriş, Şükran, Taner, merhume İlhan Dere, Türkan Köroğlu ve Emine Türk’ün kardeşleri emekli öğretmen Alattin Eriş vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Küçüklü köyünde toprağa verilecektir.

 

2) Uzunahmetoğullarından, Kahraman Üstündağ’ın kızı, Sedat Üstündağ ve Birsen Gümüş’ün kardeşleri, Kuzköyden Feyzullahoğullarından Kenan Yıldırım’ın eşi, Güven ve Zeynep Yıldırım’ın anneleri Ebru Yıldırım vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Kuzköydeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.