1-Naldemir ailesinden Necmiye ve merhum Halit Naldemir’in gelinleri, merhum Habise Çakır ve Hüseyin Hatem Kaçmaz’ın kızları,  merhum  Osman Naldemir ve Oktay Naldemir’in yengeleri, Yeşim Öztürk ve Giresun Üniversitesi Gazipaşa Debboy ve Güre Kampüsü’nde Görevli Güvenlik Personelleri Hatun Çiçekçi ile Haşim Naldemir’ in anneleri, Orhan Naldemir ’in eşi Fatma Naldemir vefat etmiştir.

​Cenazesi bugün  Keşap Çamlıca köyünde Cuma namazı sonrasında kılınacak cenaze namazından sonra Çamlıca Köyü Asri Mezarlıkta toprağa verilecektir.

2-Kuşluhan Köyünden Elekçioğullarından merhum İdris Gür’ün oğlu, Semra Gür’ün eşi,  İdris Gür ve Yeşim Kara’nın babaları, Cihan Gür’ün amcası, emekli baş komiser İbrahim Gür vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Kuşluhan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3-Bozat köyü Göldüzü Mahallesi’nde Karamahmutoğullarından merhum Fikret eşi Hatice Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Bozat Eski Cami’de kılındıktan sonra toprağa verilecektir.

4- Esentepe köyünden Murtazaoğullarından merhum İsmail Memiş’in oğlu Gardiyan Muhittin’in abisi Mesut ve Emrah’ın babaları; emekli gardiyan Hüseyin Memiş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Esentepe köyü Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5-Bozat köyü Merkez mahallesinden Habip Pekdemir’in babası, Şaziye Pekdemir’in eşi Kadir Pekdemir Vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Bozat Merkez Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.