1-Duroğlu Beldesi Demirci mahallesinden Teberoğullarından merhum Ali Temiz'in eşi, Ayşe Karaibrahimoğlu, Necla Erol, Aynur Yavuz, Yusuf ve Aydın Temiz'in anneleri, Cumhur Erol, Sıtkı Yavuz ve Mustafa Karaibrahimoğlu'nun kayınvalideleri, Zeynep Temiz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip aynı yerde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Çavuşoğlu köyü İmamlı Mahallesinden merhum Cemal Karakaya'nın oğlu, Engin, Sevda, Sevim ve Nazmiye'nin babaları Ahmet Karakaya vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Giresun merkez Mesudiye köyünden Fisiloğullarından İlker Doğan ve Hayriye Tosun'un babaları, Elmas Doğan'ın eşi, merhum Salih oğlu Veli Hüseyin Doğan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Mesudiye köyü Çatak Mahallesi Cami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Keşap Halkalı köyünden merhum Veysel Öztürk'ün eşi, Osman, Hüseyin, Zeynep ve Alemdar'ın anneleri İsmet Öztürk vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Keşap Halkalı köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

5-Bulancak Yunuslu köyünden Topaloğullarından, Bulancak eski esnaflarından Bekir Topaloğlu’nun eşi, Ahmet, İzzet, Zeki ve Murat Topaloğlu’nun anneleri Lütfiye Topaloğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yunuslu Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6- Bulancak Tekmezar köyünden, merhum Mehmet Köse’nin oğlu, Şevket, Cengiz ve Mustafa Köse’nin abileri Kazım Köse vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İstanbul Şirinevler Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Cebeci mezarlığında toprağa verilecektir.

7-Bulancak Yaslıbahçe köyünden, Kıymetoğullarından Merhum Süleyman Özdemir’in eşi, Mustafa Özdemir’in annesi, Yaşlıbahçe Köyü eski muhtarı Ümit, Süleyman ve Muhammed Özdemir’in babaanneleri Bahriye Özdemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Orta camide kılınacak cenaze namazından sonra Yaslibahçe Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Hisarkaya köyünden, Bölükbaşoğullarından Merhum Ömer Korkmazın oğlu, merhum Memiş, Sıdıka, Perihan, Meliha Hasan ve Enver Korkmaz’ın kardeşleri, Hülya, İpek, Neziha, İmran ve Ethem Korkmaz’ın babaları, Nebahat Korkmaz’ın eşi, Hisarkaya köyü eski Muhtarı Osman Korkmaz’ın eniştesi Yılmaz Korkmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Hisarkaya Köyü Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.