1-Merhum Ali Şenel ve Nuriye Şenel'in kızı Ahmet Usta'nın eşi Müzeyyen Usta vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ilkindi namazını müteakip Hisargeriş Köyü Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Camiyanı Mezarlığında toprağa verilecektir.


2-Merhum Salim Şahin'in eşi İpek Şahin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ülper Köyü Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Ülper Köyü Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 3-Merkez Sayca Köyü'nden Velioğullarından merhum Asım Öztürk'ün oğlu Mustafa Öztürk vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Sayca Köyü Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 


4-Merkez Alınca Köyü'nden Ayaroğullarından merhum Yakup ve Huri Ayar'ın oğlu Belgiz Ayar'ın eşi Adil Ayar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Alınca Köyü Merkez Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

5-Bulancak Erdoğan köyünden Canalı Mahallesinden merhum Aslan Akdağ’in gelini, Mehmet Akdağ’ın

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Erdoğan köyü Canalı Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

6-Hisarkaya köyünden Emuroğulları’ndan Züfer Demir’in oğlu, Yılmaz, Oktay ve Soner Demir’in kardeşi, Bulancak Esnaflarından İsmet ve Aydın Demir’in amcasının oğlu Salih Demir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hisarkaya Köyü Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.