1-Merhum eski Batlama Cami Yanı imamı Hacı Mustafa ve Zeynep Tozlu'nun kızları Hüseyin Akkaya'nın eşi Hatice Akkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Batlama Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Dereli Iklıkçı Güzel Köy'den Emiralioğullarından merhum Fazlı Aydın'ın eşi Medine Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Güzelköy Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Keşap Güneyköy'den Abidinoğullarından merhum Mehmet Aydın'ın kızı Ali Aydın'ın eşi Emine Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hüneyköy Horozluk Mevkii Yeni Cami'de kılınacak cenaze namazındna sonra aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Keşap Karader Köyü'nden merhum Halil Çelik'in eşi Hafız Gülhanım Çelik vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacı Miktat Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Samanlıkkıranı Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.


5-Merkez Karaali Köyü sakinlerinden Selimoğullarından İsmail Akbulut'un eşi Hanife Akbulut vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Karaali Köyü Elmatepe Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

6-Bulancak  Talipli Köyünden Konyalıoğullarından, Merhum Hamdi ve Merhuma Rukiye Konya’nın kızı, Cengiz Konya’nın ablası, Nurhan Kara, Orhan ve Burhan Sarılgül’ün annesi Merhum Rahmi Sarıgül’ün eşi Hava Konya Sarıgül vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gıcıklı Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Osmanşıh Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

7-Hasan şeyh köyünden, merhum Ali Tonar’ın oğlu, belediye emekli personellerinden Saim Yılmaz’ın eniştesi, Hüseyin Tosun ve Ali Demir’in bacanağı, Halil Coş’un kayınçosu Ali Rıza Tonar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sarayburnu Cami’nde kılınacak cenaze namazından sonra Pazarsuyu Kızılkum aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.