1-Keşap Kayabaşı köyünden Hamdi Demir'in eşi, Şükran, Turan, Şerafettin, Güler, merhum kuyumcu Hüsref Demir'in anneleri, Sefa Sağlık'ın anneannesi, Aydın Sağlık'ın kayınvalidesi Fatma Demir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Kayabaşı Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Bulancak Tepeköy’den, Köksal ve Arziye Alparslan’ın oğlu, Yalçın, Ersin ve Kader Alparslan’ın kardeşleri, Seher Alparslan’ın eşi Volkan Alparslan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün evinin önünden alınarak öğle namazına müteakip Sarayburnu camiinde kılınacak cenaze namazından sonra yeni belediye mezarlığında toprağa verilecektir.

 

3-Bulancak Küçükada köyünden İmamoğullarından, eski muhtar merhum Yakup Duman’ın eşi, Hacı, Ekrem, Necla ve Suzan’nın anneleri Şükran Duman vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Küçükada köyü Taflanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Küçükada Köyü Taflanlı mezarlığında toprağa verilecektir.

 

4-Buruncu Köyünden Anapacıoğullarından, Merhum Yusuf Ziya ve Lütfiye Anapa’nın oğlu, Emekli İmam Halil Anapa, Sabiha, Hafize, Emine, Fatma ve Hacer’in kardeşleri Lütfiye ve Nuray’ın babaları Nazmiye Anapa’nın eşi, Seka Emeklisi Ali Rıza Anapa vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Dikmen Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.