1-Beyazıt Köyü'nden merhum berber Avni ve Melehat Yüksel'in oğlu Melehat Yüksel'in eşi Selim Yüksel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çınarlar Camii'nde ilkindi namazını müteakip Beyazıt Köyü Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Aydınoğullarından merhum Zühtü Aydın'ın oğlu Mustafa Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İnişdibi Sultaniye Köyü Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Bualncak Ahmetli Köyünden, Bilaloğullarından merhum Ahmet Ünal’ın oğlu Feridün Ünal, Hasan Ünal ve Dilek Pekdemir’in babaları, Zehra Ünal’ın eşi, Merhum Kamil Ünal ve Adile Günay’ın kardeşleri, Eski Halk Eğitim Müdürü Bahtiyar Ünal’ın yeğeni, Ali Küçük, Mehmet Küçük ve Ahmet Küçük’ün eniştesi Kenan Ünal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

 

4-Bulancak Güneyköy köyünden, Yusuf Ok’un eşi, Remzi, Deniz ve Bulancak Belediye personellerinden Birol Ok’un anneleri Huri Ok vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Güneyköy merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra, köy mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.