1-İcilli köyünden, Hendenoğullarından merhum Halil Çavuş’un oğlu, merhum Ali Nuri, Birol, Coşkun Cihanker, Ünal ve Gül Dikgöz’ün babaları, merhum Bekir ve İlyas Cihanker’in ve Ayşe Yakasız’ın abileri, Tevfik Cihanker’in eniştesi, Hüsne Cihanker’in eşi emekli bekçi Davut Cihanker vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulancak Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra İcilli köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Elmalı Köyü Oyrak Mahallesinden, Yetimoğullarından Hüseyin oğlu Haşim Tıkan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çarşık Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

3-Dereli’den emekli öğretmen merhum Hasan Tahsin Bektaş ve Asiye Bektaş’ ın oğlu, Gülden Bodur, Mustafa Necati Bektaş, Mukaddes Taştan ve Serdar Sinan Bektaş’ ın kardeşi, Levent Bektaş ve Kağan Bektaş’ ın babaları, Saniye Bektaş’ın eşi, emekli öğretmen Arif Hikmet Bektaş vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Dereli Merkez Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Sütlüce aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 

 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.