1-Çakırmelikoğullarından Emin Hafız’ın kızı Ahmet, Aydın, Çakır, Ayşegül Tanrıverdi’nin kardeşleri, Nilgün ve Elif Demir’in anneleri Mithat Demir’in eşi Hatice Elmalı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Melikli Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Tahtalı mezarlığında toprağa verilecektir.


2-Merhum İlyas Anaç ve merhume Fadime Anaç’ın oğlu, merhum Orhan Anaç’ın, Gülsen Görmüş, Seher Önal, Nurten Akıllı ve Süleyman Anaç’ın abileri, Aynur Çakır, İsmail, Mümtaz ve Murat Anaç’ın babaları, Nazmiye Anaç’ın eşi Yılmaz Anaç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip merkez Ulu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Çınarlık aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Piraziz Medrese Köyünden Peycioğullarından, Merhum Emrullah oğlu, Orman İşletme Eski personellerinden Köksal Yüksel ve Ali Bekçi’nin babaları, Ömür Bekçi’nin dedesi Nizamettin Bekçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Piraziz Medrese Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Bulancak İcilli Köyünden, Merhum Aziz Konanç’ın kızı, Merhum Temel, Şefik ve Kenan Konanç’ın ablaları Şahinde Konanç vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İcilli Köy Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

5-Bulancak Şemsettin mahallesinden Musaoğullarından, Merhum Rıfkı ve Huriye Apaydın’ın oğlu, Merhum Haydar, Merhum Hüseyin, Merhum Burhan, Cafer ve Tahir Apaydın’ın kardeşleri, Zeynep Apaydın’ın eşi, Şemsettin eski muhtarı Murat Apaydın’ın babası Dişçi Hacı Rüştü Apaydın vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Şemsettin Eski Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Şemsettin aile kabristanlığına toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.