1-Merkez Akçalı köyünden, Çukur Mahallesinden, merhum Mustafa Topaloğlu’nun kızı, merhum Yalçın Öner’ in eşi, Emine Öner vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Merkez Akçalı köyü Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 


2-Merhum Servet Demiral'ın eşi Ayşe Demiral vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacımiktat Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Camili köyü'ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Bulancak Tepecik köyünden Bozatlıoğullarından merhum Murat Bozat’ın eşi, Emekli eğitimci Hasan Bozat, Profesör Doktor Tahsin Bozat, Naim, Köksal Bozat ve İnci Beşikçi’nin annesi Zeynep Bozat vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Tepecik Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4-Burunucu köyünden, merhum Çolu İlyas ve Sadiye’nin oğlu, merhum Seyyare’nin eşi, Hadiye, Aynur ve Burunucu köyü muhtarı Adem  Serdaroğlu’nun babaları, Dursun Serdaroğlu vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Bulancak Eski Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Talipli köyü, Osman Şeyh aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yankılarına başsağlığı dileriz.