1- Yalıköy Kovancak Mahallesinden merhum Sabit ve Ayşe Demiröz’ün oğlu Sabiha Demiröz’ün eşi, Emine, Lale, Nurcan ve Sabit Demiröz’ün babaları Şengün Demiröz vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yalıköy Camii’nde kılınacak cenaze namazından sorna Kovancak Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Tepecik köyünden Musaoğullarından merhum İsmet Çelik ve Zeliha Çelik’in oğlu emekli nüfus memuru Zeliha Çelik’in eşi, Enes ve Enise Çelik’in babası, Yılmaz, Musa, Kadir ve Zeynep’in kardeşleri, eski Türktelekom çalışanı Sami Çelik vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Karaoğlanoğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.

 

3-Kayhan köyünden Odabaşoğullarından merhum eski muhtar  Ferhat Başoğlu ve merhume Fatma Başoğlu’nun oğlu Kaşife Başoğlu’nun  eşi Figran, Yeşim, Burcu ve Serhat Başoğlu’nun babaları Fiskobirlik emeklisi Fikret Başoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulancak Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Kayhan köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.