1-Merkez Akıncı köyünden merhum Ahmet Koç’un torunu merhum Rıdvan Koç’un oğlu Muhammet Koç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Akıncı Köyü Camii’nde  kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.


2-Keşap Sayca köyünden Dervişoğullarından merhum Abdullah Yılmaz'ın kızı merhum Kuyumcu Osman Yılmaz'ın ablası Hüseyin, İslahat ve İbrahim Bayar'ın anneleri Havva Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Sayca Köy Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Sayca köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Giresun Merkez Boztekke Köyünden Koloğullarından Boztekke Dolmuşcusu Ahmet Kol ve Gülsen Kol’un oğlu, Tolga Kol’un kardeşi Uğur Kol vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Boztekke Köyü Koloğlu Meydan Pelit Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

4-Altınpınar köyünden merhum Hacı Ahmet ve merhume Fatma Kasapoğlu'nun  oğlu, Hacı Zeynep Kasapoğlunun eşi, merhum Abdulkadir Kasapoğlu ve merhume Ayşe Kasapoğlunun kardeşi Yücel Kasapoğlu, Emine Gemici, Akbank emeklisi Emriye Gürkan ve Hafize Yalçın'ın babaları, merhume Necla Demirci, Hatun Durmuş, Emine Tozoğlu, Melek Bayram ve Songül Mollamehmetoğlu’nun dayıları Hacı emekli öğretmen Celal Kasapoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Keşap Kubbeli Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Keşap Altınpınar köyünde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.