1-Bulancak Kayhan köyünden, Tellioğlularından, Hacı Hakkı Telli’nin eşi, merhum Mehmet KaraDere’nin kızı, Yüksel, Kadriye ve Nigar Karadeniz’in anneleri Hacı Şükran Telli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ucarlı mahallesi Kadıoğlu sokaktaki evinden alınarak, Cuma namazını müteakip Gıcıklı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak eski mezarlıkta toprağa verilecektir.

2- Bulancak Burunucu Köyü Konakyanı mevkiiinden, Atanur, Dilcan, Sercan ve Mehmet Atilla Çakıcı’nın babaları, Fatma Çakıcı’nın eşi, emekli Hava Astsubay Hüseyin Çakıcı vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Konakyanı Cami’inde kılınacak cenaze namazından sonra Burunucu köyünde toprağa verilecektir.

3- Piraziz Kaleyanı mahallesinden, Terzioğlularından Merhum Kadir Terzi, Abdullah, Cihan , Halime , Zelfi , ve Şenay’ın babası, Faruk Terzi , Cengiz Terzi ve Merhum Yusuf Bekçi’nin kayınpederi merhume Makbule Terzi’nin eşi Hacı Hasan Terzi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazına müteakip Piraziz yeni mahalle Halis Bey camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.