1-Bulancak Kızılot Mahallesinden, merhum Mustafa ve Nuriye Apaydın’ın oğlu; Yalçın, Harun, Yavuz, ve Gülçin’in kardeşleri, Mustafa, Ayşe, Salih, ve Burak Apaydın’ın babası Abdullah Apaydın vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün İhsaniye Mahallesi Menekşe Sokaktaki evinden alınarak, öğlen namazını müteakip Kızılot Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kızılot aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

2- Bulancak İcilli Köyünden Pıhdaloğullarından merhum Abdullah Erbil’in oğlu, Bahtiyar Erbil’in babası Ahmet Erbil vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İcilli Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3- Bulancak İcilli Köyünden Pisdallıoğullarından, Merhum Şükrü ve Merhum Saniye Türker’in oğlu, Mümtaz, Hatice, Feride, Fatma, Ayşe ve Merhum İsmail’in kardeşleri, Gündüz Türker’in eşi, Özcan Türker’in babası Rafet Türker vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip İcilli Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.