1- Bulancak Kuşluhan köyünden merhum Cürgüloğlu Hacı Raşit imamın kızı, Uzunoğullarından merhum Ali Uzunkaya’nın eşi, Kadir Tiryaki, Muzaffer, Mehmet Ali, merhum Muammer, Hidayet Uzunkaya ve Portakal Gündoğdu’nun anneleri Zeynep Uzunkaya vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta camide kılınacak cenaze namazından sonra Kuşluhan köyü aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

2-Bulancak Bostanlı Köyünden Yaslı oğullarından Merhum Şükrü oğlu, Cengiz, Şükrü, Öner ve Halil’in Babaları dolmuşçu Alattin Kaya ve Aziz Yakar’ın kayınpederi İsmail Yaslı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Öğle namazına Müteakip Bostanlı köyü Armutçukur mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Bulancak Yaslıbahçe Köyünden Tonaroğullarından Bulancak Esnaflarından Hacı Mehmet Sıradağ’ın kızı, Yakup, Ömer, Abdullah, Meliha ve Hümeyra Sıradağ’ın kardeşleri Zeliha Sıradağ vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Öğle namazına müteakip Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Yaslıbahçe köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Piraziz Armut Çukuru köyünden emekli polis memuru Kadir Köksal Yiğit ‘in oğlu Gökhan Yiğit vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün ögle namazına müteakiben Armutçukuru köyü merkez camiinde kılınacak olan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

5-Bulancak İnece köyü eski imamı merhum Hasan Balcıoğlu’nun damadı, Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu ve Prof. Dr. Mustafa Balcıoğlu’nun enişteleri, Nezahat Kuloğlu’nun eşi, Hakan, Hülya, Serra ve İftadiye Kuloğlu’nun babaları, Umut, Bulut, Yagız’ın dedeleri, emekli sağlık memuru İhsan Kuloğlu vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip orta camide kılınacak cenaze namazından sonra Gülyalı Ustalı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

6-Şemsettin Sisin mahallesinden Karabaş oğullarından Erkan ve Serkan’ın babaları, merhum Nafi, Faike, Necati, Naci, Yaşar, İlhan Karabaş’ın abileri, Hakime Karabaş’ın eşi Şemsettin Mahallesi Muhtarı Rahmi Karabaş’ın amca oğlu Eyüp Karabaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şemsettin eski camide kılınacak cenaze namazının ardından Şemsettin aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

7-Bulancak Erdoğan Köyünden Karahacıoğullarından Haydar Karagülmez’in oğlu, Tuğba, Kübra ve Eda’nın babaları, Sanayi Esnaflarından Kaportacı Köksal Karagülmez vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün ikindi namazına müteakip İkisu camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.