1-Bulancak Büyükada Köyünden Beyoğlularından Nazmi Pekdemir’in eşi, Telat Pekdemir, Merhum Ferhat Pekdemir, Nurcan , Gülten, Faike, Ayten ve Selime Pekdemir’in anneleri, İlçemiz Esnaflarından Orhan Çelik’in Kayınvalidesi Emine Pekdemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2- Bulancak Saraçlı mahallesinden Dağlıoğullarından Merhum Şenel Yüksedağ’ın eşi, İsmail Yüksedağ, Nahide Çetiner ve Eski Belediye Personeli Osman Yüksedağ’ın anneleri, Cihan Çetiner, Sema ve Hüsniye Yüksekdağ’ın kayınvalidesi Maviş Yüksekdağ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eski Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Osman Seyh aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

3-Kovanlık Beldesi Düz Mahalleden merhum Hasan Küçük’ün oğlu Sabri Küçük vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Düz Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Bulancak Yeşiltepe köyünden Ahmet Çavuşlardan Merhum Hacı Sait Yıldırım’ın oğlu, Rahmi ve Abdullah Yıldırım’ın kardeşi Hami, Dursun Ali ve Ticaret il müdürü Ali Yıldırım’ın amcaları Süleyman Yıldırım vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Sarayburnu Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Yeşiltepe köyünde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

5-Piraziz Şıhkıran mahallesinden Şıhoğullarından, merhum Hacı Sadık Turan’ın oğlu, Zeliha Turan’ın eşi, Serkan, Erkan, Cumhur ve Gökhan Turan’ın babaları, Semray, Samiye, Sebihan ve Orhan’ın abileri İdris Turan vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Piraziz Köyü Yeni Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

6-Kuşluhan Mahallesi’nden Ayvazoğulların’dan  merhum tapucu Mustafa Yazar’ın eşi, Resul, Hacı, Osman, Ali Kemal ve Muhammed Sedat Yazar’ın kıymetli annesi, merhum Şaban ve Selime Karakayalı’nın kızı, Eyüp Karakayalı’nın ablası Fatma yazar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kuşluhan Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

7-Keşap Demirci köyünden Hekimoğullarından merhum Mehmet ve Merhume Zeynep Karasakal'ın oğlu, Gökhan, Nazan, Fatma, Emine, Kadriye, Hacıbey, Zerrab ve Nurcan'ın kardeşleri, Gülhan'ın eşi Mürsel Karasakal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Demirci Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

 

 

Merhumlara Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.