1-Keşap Karabulduk Köyü'nden Hamit Tosun'un kızı İbrahim Demir'in eşi Yıldız Demir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Keşap Karabulduk Köyü Karşıyaka Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Bulancak Elmalı köyünden Yakup Güner’in oglu, Muhammet ve Barış Guner’in kardeşi, Sanayi mahallesi esnaflarindan Aydın Guner’in yeğeni Ali Güner vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün ögle namazına müteakip Elmali köyü merkez camide kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanliginda toprağa verilecektir.

 

3-Bulancak İnece Köyü'nden Sayime Altuntaş'ın eşi Mustafa Altuntaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bulancak İnece Köyü Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Bulancak Tepecik köyünden Pangıldımoğullarından merhum Hacı Hasan Yılmaz’ın eşi, Erdoğan, Pehlivan, Hacer, Hacile, Müzeyyen ve Seyhan’ın anneleri. Utku, Ceyhun ve Melike Yılmaz’ın babaanneleri Hacı Hayriye Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Tepecik köyünde ki evinden alınarak öğle namazına müteakip Tepecik Köyü merkez camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.