1-Merkez Duroğlu Tekke köyünden merhum Ahmet eşi, Gülsüm Türk, Hasan Turan, Necati Turan ve Eyüp Turan'ın anneleri, Arzu Turan'ın babaannesi Şükriye Turan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben Tekke Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Kemaliye köyünden merhum Abdullah Özkaya'nın eşi, Kıymet Aygün, Nimet Kokal, Ziynet Ofluoğlu ve Ali Özkaya'nın biricik anneleri Ümmühan Özkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Kemaliye Köyü Camii Yanı Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.


3-Ahmetli Köyünden Laloğullarından Merhum Tahir Yeşil’in oğlu Aysun,Gülveren ve Şeref’in babaları Mehmet Yeşil vefat etmiştir.

Cenezesi Bugün İkindi namazını müteakip Ahmetli Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Ahmetli Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


4-Piraziz Deregözü köyünden Peycioğullarından merhum İmam Ali Bekçi’nin oğlu Haydar Bekçi ve İmdat Hoca’nın ağabeyi Sedat Bekçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Deregözü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.