1-Taşhan İncegeriş Köyü'nden merhume İmmihan İbiçoğlu'nun eşi Kaya İbiçoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Taşhan Camii'nde kılınacak cenazez namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2- Merkez Akköy'den Kürtünlüoğullarından merhum Halil Turan'ın oğlu Ayhan Turan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Akköy Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3-Giresun eski esnaflarından merhum Salih ve merhume Güllü Akkaya'nın kızı İsmail Karasakal'ın eşi Aynur Karasakal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Keşap Demirci Köyü Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4-Tepeören köyünden, Torunoğullarından, Ekrem, Telat, Naci Oral, Ayten Taş, Seycan Çelik’in babaları Hacı Osman Oral vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Tepeören köyünde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Bozat Köyünden Yolbeyoğullarından Bulancak Eski Esnaflarından Bozatlı Mustafa Gürsoy’un oğlu; Leyla, Nevzat, Hüseyin, Ali, Neslihan, Ahmet ve Oğuz’un kardeşleri, Aybüke ve Mete’nin babaları Tuncer Gürsoy vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bozat Köyü Bitene mahallesi Mezarlık Yeni Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bozat Köyü Bitene Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecektir.


6-Kovanlık beldesi Ahurlu mahallesinden Recep oğlu; Ziya ve Recep Karadağ’ın babası Cemil Karadağ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Ahurlu Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.