1-Kavaklar Mahallesinden, Hombiloğullarından, merhum Osman Akın’ ın oğlu, Birsen Alaca’nın kardeşi, Giresun Belediyesi personellerinden Hakan Akın ve Ayşenur Bayram’ ın babaları, Fatma Akın’ ın eşi, Kavaklar Mahallesi muhtarı Hasan Akın vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Kayadibi Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 


2-Merhum Mehmet Kılıç ve merhume Hanife Kılıç’ın oğlu, Osman Kılıç, Aslan Kılıç, Ahmet Kılıç, Emine Kılıç, Çakır Andiç, Serpil Günal ve Fatma Gürgün’ün babaları, Dereli Taşlıca köyü muhtarı Hayri kılıç’ ın amcası, Emine Kılıç’ ın eşi, Kılıçoğlu Petrol kurucusu İsmail Kılıç vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Kılıçoğlu Petrol Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Dereli ilçesi Taşlıca köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 

 

3-Merhum Hacı Tahsin Çeçeli ve merhume Laika Çeçeli’ nin oğlu, İsmail Çeçeli’ nin kardeşi, Murat ve Öztürk Çeçeli’nin amcaları, Kutlu Çeçeli ve Oğuz Çeçeli’nin babaları, Hatice Çeçeli’nin eşi, Burhan Çeçeli vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Erikliman Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Erikliman aile kabristanlığında toprağa verilecektir. 

 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.