1-Bulancak Kuşluhan Köyünden Goloğullarından Mehmet Nail Turhan’ın eşi, Yücel, Yüksel Turhan, Aysel Yıldız, Şükran Özdemir, Ülkü Özdemir ve Yasemin Dübüş’ün anneleri Fitnet Turhan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kuşluhan köyünde toprağa verilecektir.

2-Bulancak Gültepe köyünden merhum Hacı Kesim Güner’in gelini, Bulancak esnaflarından Orhan Güner’in yengesi, İhsan Güner’in eşi,  Murat, İlknur, Sevgi, Aynur ve Songül’ün anneleri Sadiye Güner vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun sokaktaki evinin önünden alınarak öğle namazına müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Gültepe aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

3- Erdoğan köyünden Kabahüseyinoğlullarından merhum Ömer Kaba’nın gelini, Sefa Kaba’nın eşi Naime Kaba vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Erdoğan köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

4- Muratlı köyünden Hacıoğullarından merhum Şerif Aydemir’in oğlu, Ayşe Aydemir’in eşi, Aysel, Şeref, Sunay, Hatice ve İbrahim’in babaları, Celal, Hamdiye, Fikret, Nedim ve Zelfi’nin kardeşleri İsmet Aydemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Muratlı köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

5- Bulancak esnaflarından merhum İsmail İpek ve merhume Rukiye İpek’in kızı, İlhami Özden Özbucak’ın eşi, Bora Özbucak ve Banu Özbucak Albar’ın anneleri Şükran Özbucak vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Ordu Merkez Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Hatipli Mezarlığında toprağa verilecektir.

6-Lazoğullarından Dursun Sezer’in babası Mehmet ve Ahmet Sezer’in amcaları Mehmet Sezer vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çaldağ Osmaniye Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Melikli Tahtalı Mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.