#VEFAT İlanları

1-Merkez Yaykınlık köyünden Topaloğullarından merhum İdris ve merhume Zülfiye Top’un oğlu, Safiye, Kılıçarslan, merhume Mesude Atalay, emekli öğretmen Cafer Top, Ayşe Top, Emine Atalay, Asiye Tekin ve Rabia Karadeniz’in kardeşleri, merhum Katmercioğlu Mustafa Akar’ın damadı, İmdat Akar, Yetiş Akar ve Bahtiyar Akar’ın enişteleri, öğretmen Semiha Top’un eşi, Beril Ekin Top’un babası, Atatürkçü Düşünce Derneği ve İnsan Hakları Derneği Eski Başkanı emekli Elektrik Tenikeri Muhsin Top vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Güre mahallesindeki evinde yapılacak olan duada sonra Teyyaredüzü Serpille Hatun Camii’nde Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yaykınlık köyünde toprağa verilecektir.

2-Muratlı köyünden Hacıoğullarından merhum Şerif Aydemir’in oğlu, Ayşe Aydemir’in eşi; Aysel, Şeref, Sunay, Hatice ve İbrahim’in babaları; Celal, Hamdiye, Fikret, Nedim ve Zelfi’nin kardeşleri İsmet Aydemir vefat etmiştir.

Cenazesi yarın (04/07/2023) öğle namazını müteakip Ensar Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Muratlı köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.