1-Merhum Ali Bayraktar'ın eşi Sultan Bayraktar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Keşap Kubbeli Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Töngel Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Darıköy'ünden Ömer Ağılgat'ın oğlu Cemal Ağılgat vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ilkindi namazını müteakip Darıköy Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Darıköy aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Merkez Kümbet Uzundere Köyü'nden merhum Mehmet Kılıç ve Emine Kılıç'ın torunu Emrah ve Hanife Kılıç'ın kızı Nur Deniz Kılıç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Meydan Camii'nde ilkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Samanlıkkıranı Yeni Mezarıkta toprağa verilecektir.


4-Göcuoğullarından merhum Cemal Gökçe'nin eşi Güler Gökçe vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Orhaniye Köyü Darıbükü Mevkii Yeni  Mezarlıkta toprağa verilecektir.


5-Erikliman köyünden Derelioğullarından merhum Hasan Dereli’nin eşi, merhum Şükrü Dereli, Şahin Dereli ve Faruk Dereli’nin annesi Birsen Dereli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Eriklimanı Yalı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


6-Kayhan Köyü’nden Tellioğullarından Bünyamin Telli’nin eşi Sabriye Telli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kayhan Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


5-Bulancak Esentepe köyünden Kavrazoğullarından merhum İdris Şahin’in oğlu, emekli gardiyan Ali Şahin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Esentepe köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir


6-Keşap Hisarüstü Köyü'nden merhum İzzet ve merhume Münire Daban'ın oğulları Vesile Daban'ın eşi İsmail Daban vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Keşap Hisarüstü Köyü Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

 

Merhumlara Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.