1-Bulancak Ahmetli köyünden Efendioğullarından merhum Yüksel Karadeniz’in eşi, merhum Mustafa ve Pembe Çolakoğlu’nun kızı, merhum İbrahim, Semra, Serdar ve İsmail Karadeniz’in anneleri Muradiye Karadeniz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Ahmetli köyünde toprağa verilecektir.

2) Piraziz Bozat Armutçukuru köyünden Veyisoğullarından merhum İshak Yiğit ve Emine Yiğit’in kızı, Nurten, Nuray ve Sebahat Yiğit’in kardeşleri, Maden mahallesi İmamlar sülalesinden balıkçı Cüneyt Bekdemir’in eşi Türkan Hava Bekdemir vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bulancak Kubbeli Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Pazarsuyu mezarlığında toprağa verilecektir.

3) Eski Fiskobirlik emeklisi Eyüp ve Merhume Nazmiye Bingöl’ün oğlu, Merhum Hacı Bingöl ve Merhum Yaşar Bingöl’ün kardeşi Merhum Beşer, Merhum Aydın, Mustafa, Altan Bingöl ve Gönül Dereli’nin abileri, Pembe Şahin Bingöl’ün eşi, Emrah, Sercan ve Benan’ın babaları Yılmaz Bingöl vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bulancak Eski Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

4) Tirebolu Eymür köyünden Tomakoğlu İsmet, Muzaffer, İhsan Ekiz’in kardeşleri, araç muayene şefi Ertan Ekiz’in babası Mehmet Ekiz vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Eymür köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının sonra Eymür köyünde toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.