1-Merkez Pınarçukuru Köyü'nden Hatipoğullarından merhum İsmail Konak'ın oğlu Necati Konak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Pınarçukuru Köyü Şehitler Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Çaykara Mahallesi'nden Ustaoğullarından merhum Alican ve merhume Saime Usta'nın oğlu Saniye Usta'nın eşi Kahraman Usta vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze mnamazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Merkez Çavuşoğlu  Köyü'nden Kalyancuoğullarından merhum Hacı Hasan Karakaya ve merhume Zeynep Karakaya'nın oğlu Hatice Karakaya'nın eşi Nihat Karakaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ilkindi namazını müteakip Çavuşoğlu Köyü İmamllı Mahallesi Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Kalpo Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

4-Gültepe Köyü’nden Kadiroğullarından Hacı Ali Akpınar’ın eşi, Avni, Ömer, Dudu, Meliha ve Zeliha’nın anneleri Fatma Akpınar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Gültepe Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

5- Şeyhmusa köyünden Yanaloğullarından; Bulancak esnaflarından Hacı Sefer Yakan’ın eşi,  Ahmet, merhum Sedat, Nejdet, Adem, Güner ve Samim’in anneleri; Şevki Aslan’ın kız kardeşi, Hacı Fatma Yakan vefat etmiştir .

Cenazesi bugün öğle namazında müteakip Orta Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra Şeyhmusa köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

6- Cindi Köyü’nden Memooğullarından merhum Faik Kızıltaşın oğlu; Selçuk ve Zafer Kızıltaş’ın babaları Adem Kızıltaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Cindi köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

7- Bulancak Eriklik köyünden Davutoğullarından merhum Mürsel Demirel’in eşi,Bünyamin Gündoğdu,Kemal Soysal ve Leyla Demirel’in kayınvalidesi,Güler Gündoğdu,Ayşe Soysal ve Adnan Demirel’in anneleri Emine Demirel vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eriklik Köyü’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

5)Bulancak Pazarsuyu köyünden Zeyneloğullarından Rafet Günendi’nin eşi; Şahinde, Şahin, Nermin,Recep ve ilçemiz esnaflarından Ercan ile Mehmet Günendi’nin anneleri, İftar Günendi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Pazarsuyu köyü Düz mahalle Şardağ Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.