1- İnece Köyünden Hacı Mehmetoğullarından Hacı Kazım Yücel’in eşi, Hacı Emriye Yücel vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Cuma namazını müteakip İnece Köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2- Merkez Yağmurca Köyü eşrafından merhum Salih Karabıçak ve merhume Fatma Karabıçak'ın oğlu Hatice Karabıçak'ın eşi Ahmet Karabıçak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün cuma namazını müteakip Hacı Miktat Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Yağmurca Köyü'nde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Bulancak esnaflarından kuaför Samet Ekmekçi ve Emine Ekmekçi’nin kızları, Selim Talha’nın kardeşi, Adnan Ekmekçi ve merhum klarnetçi Adem Karahasan’ın torunu Selin Ekmekçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Gıcıklı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Yeni Belediye mezarlığında toprağa verilecektir. 

 

 

4-Merkez Barça Köyü'nden merhum Mehmet Kayış'ın oğlu Yılmaz Kayış vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Barça Köyü Merkez Camii'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 


5-Merkez Uzkara Köyü'nden Çakmakoğullarından merhum Hasan Çakmak'ın eşi Gülüşan Çakmak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzkara Köyü Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.