1-Merkez Orhaniye köyünden, merhum Hasan ve Fatma Dizdar’ın kızı, merhum Mustafa Öveçoğlu’ nun eşi, Cengiz, Rüstem, Hülya ve Tülin’in anneleri, Aysen Öveçoğlu vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün saat 11:00 de merkez Orhaniye köyündeki baba evinde duası yapıldıktan sonra merkez Akıncı Köyü Camii’nde,  öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2-Merkez Samanlıkkıranı Mahallesi’nden, Dizman ailesinden, merhum Ali Dizman’ ın eşi, Turgut Dizman ve Adnan Dizman’ ın anneleri, Ali Dizman, Mehmet Dizman ve Müge Dizman’ın babaanneleri, Melis Yılmaz’ ın anneanesi, Türkan Dizman vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün merkez Hacı Hüseyin Camii’nde,  öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra yeni mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


3-Merkez Gedikkaya Mahallesi sakinlerinden, merhum Şaban Temel ve Ayşe Temel’ in oğlu, Sevim Küçük, Fatma Özer, Gülay Sevinç, Alime Güleç ve Muhammet Temel’ in kardeşleri, Şenol Temel ve  Songül Özkan’ın abileri, Özge Cömert ve merhum Emre Temel’ in babaları Erol Temel vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün saat 11:00’de merkez Gedikkaya Mahallesi, Sardunya sokak, Erdem Sitesi’ndeki evinde duası yapıldıktan sonra Gedikkaya Camii’nde,  öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Dereli Küknarlı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.