1-Ülper köyünden Killioğullarından merhum Ali Akkoç ve Zeynep Akkoç’un oğlu belediye personellerinden Zafer Akkoç, Uğur Akkoç ve Neşe Akbulut’un babaları Abdullah Akkoç, Müzeyyen Karakaya, Fadime Haliloğlu ve Hacer Karakaya’nın abisi sucu Bekir Akkoç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 de Ülper köyündeki evinde helallik alınarak öğlen namazını müteakip Ülper köyü Eski Camii’de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Kuzköyden Torunoğullarından merhum Mevlüt Torun’un kızı, merhum Hacı Hasan Aydemir’in eşi, Radyocu Bahtiyar’ın ablası Pembe Aydemir vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kuzköy Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Kozluk Mahallesi’nden merhum Bulancak eski şöförü Nihat ve merhume Perihan Akay’ın oğlu, Mükerrem Necipoğlu Akay’ın eşi, Ayşe Devge, Emine Kalpakçıoğlu ve Seval Yıldız’ın kardeşi Kadir Akay vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Yalıköy Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Kozluk Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.