1-Kuzköyden Kacaroğullarından Halilçavuşun oğlu, Cevat, Yusuf, Muhterem, Ahmet, Murat Kacar’ın kardeşi Mehmet Kacar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Kuzköy’de kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

2-Bulancak Mahallesi sakinlerinden Hacı Seyit Beşikçi’nin eşi, Halil, Erol Beşikçi ve Emine Toraman’ın anneleri, merhum Bahri Özcan ve Hamdi Özcan’ın kız kardeşi, Rahmi Özcan’ın ablası Emine Beşikçi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Gıcıklı Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Ucarlı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Duacıoğlu mahallesinden Duacıoğullarından Hüseyin ve Fatma Ağdere’nin oğlu, Zeynep Ağdere’nin eşi, Hayati Ağdere, Ümit Ağdere, Faika Girişken, Fahriye Kılıççetin ve Derya Küçük’ün babaları Şükrü Ağdere vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Giresun Kumyalı Hatun Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

4-Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları uzmanı Dr. Aydın Akbulut vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 de Bulancak Devlet Hastanesinde düzenlenecek törenin ardından İkindi namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra memleketi Erzurum/İspir’de toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.