1-Merkez Ülper Köyü, Koçmar Mahallesi’nden, merhum İdris ve Ayşe Koç’ un kızı, Cengiz, Hicabi ve Yeter Koç’ un kardeşi, Fatma Koç vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip merkez Gürköy Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığı’nda toprağa verilecektir. 


2-Fiskobirlik emeklilerinden, merhum Ali Kemal Akcan’ ın eşi, Asım Akcan, Şevket Akcan ve Yasemin Çilesiz’ in anneleri, Elvan, Ali Kemal, Berke Akcan ve Hande Doğuok’un babanneleri, Cansen Gürel ve İsmail Çilesiz’in anneanneleri, Canan Akcan ve Hasan Çilesiz’in kayınvalidesi, Sokakbaşı sakinlerinden Muhlise Akcan vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip merkez Hacı Hüseyin Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra yeni mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

3-Caferoğullarından merhum Hüseyin ve merhume Hacile Erdoğan’ın kızı, Kadir, Cengiz, Turgut ve Ayfer Erdoğan’ın ablaları, Alişan, Ali, Bahtiyar Oruçgüney’in yengeleri, Hüseyin, Nurdan ve Ömür Oruçgüney’in anneleri, merhum Mehmet Oruçgüney’in eşi Aysel Oruçgüney vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Duttepe köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Duttepe köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4- Karaömeroğullarından merhum Şakir Türkmen’in kızı, Mehmet Türkmen’in ablası, merhum Hasan Türkmen’in ve Zülfiye, Fatih, Yaşar, Selçuk ve Gökmen Türkmen’in halaları Emine Kılıç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Armutçukuru köyü Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Armutçukuru köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

 

5- İcilli köyünden Delibaşoğullarından merhum Abdullah oğlu, Ayşe, Cahide, Şenel, Şahinde, Yener, Güler ve Zeliha’nın babaları İhsan Karadaş vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazını müteakip İcilli köyü camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.