1-Kayadibi Mahallesin'den  Mustafa Güngör'ün oğlu  Hasan Ali Güngör vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Kayadibi Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 2-Yağlıdere İlçesi'nden  Dede Akıllı'nın kızı  Zekiye Ay  vefat etmiştir.

Cenazesi bugün  Yağlıdere Merkez Camii'nde  Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.


3-Samugüney köyünden Kadıoğullarından merhum Mustafa Gürel’in eşi, Emine, Hasibe ve İsmail Gürel’in anneleri Fatma Gürel vefat etmiştir.


Cenazesi bugün Yalıköy Kovancak Mahallesindeki evinden alınarak İkindi namazını müteakip Samugüney Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Samugüney Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

4-Ahmetli köyünden Bilaloğullarından merhum Ahmet ve merhume İfaket Ünal’ın oğlu, Kenan ve Adile’nin abisi, Eda, Serpil ve Burcu’nun babaları, Nilüfer Ünal’ın eşi, Belediyemiz çalışanlarından Vural Kacar’ın eniştesi Kamil Ünal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Acısu Caddesindeki evinden alınarak İkindi namazını müteakip Orta Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Belediye Eski mezarlıkta toprağa verilecektir.


5-Süme Köyü'nden Tıraboğullarından merhum Mehmet Toprak’ın oğlu, Arife, Mehmet, Esak, Bahtiyar Toprak’ın babaları merhum Adile Toprak’ın eşi Ahmet Toprak vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Cuma namazını müteakip Kubbeli Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Süme Köyü Uçurum Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

6- Keşap Güneyköy'ünden Merhum  İbrahim Kemaloğlu'nun oğlu İsmail Kemaloğlu vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Sarvan köyü camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

7-Kayadibi Mahallesi'nden Merhum Aydın Aykurt Bozkurt'un eşi Türkan Bozkurt vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayadibi camii'nde Cuma namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi mezarlığında toprağa verilecektir.

 

Merhumlara Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.