1-Dereli Uzundere Köyü’nden, Hasan oğlu merhum Talip, Ayvaz ve Selim Erzurum’un kardeşi, merhum İpek Ergen ve Azime Mert’ in abileri, Özkan, Önder Erzurum ve Özlem Kandemir’ in babaları, Ayşe Erzurum’ un eşi, Osman Erzurum vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aksu Mahallesi Abacıbükü Camii’nde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

2-Sisin mahallesinden Gocoğullarından merhum Galip ve Şehri Gökçe’nin oğlu,Taliye, Saniye, Hakkı, Aydın, Mustafa, Muzaffer ve Turgay Gökçe’nin babaları, Telekom emeklisi Murat Aslan’ın kayınpederi Kahraman, Hüseyin, Samet, Erdem, Bahtiyar, Semih, Muzaffer Aslan’ın dedeleri, merhume Muradiye Gökçe’nin eşi Hasan Gökçe vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip sisin mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

 

3-Piraziz Şeyhli Mahallesi’nden, Yahyaoğullarından, emekli öğretmen Rahmi Kaya’nın eşi, Gürsel, Yüksel, Nilüfer ve Gönül’ün anneleri, Hamdiye Kaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Piraziz Şeyhli Mahallesi Merkez Camii’nde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Piraziz Şeyhli Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Merhumlara Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı dileriz.