Vali Ünlü ve beraberindeki heyet, Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’ndeki anma programın ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesine ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şube Başkanı Hayrettin Akgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Ünlü, tek tek Şehit aileleri ve Gazileri selamlayarak, onların hal ve hatırlarını sordu.

Vali Ünlü, ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımda “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubemizi yeni yerinde ziyaret ettik, hâl ve hatırlarını sorduk. Canları pahasına kutsal vatanımızı savunan aziz şehitlerimizden ve bu uğurda gazilik payesiyle şereflenen kahramanlarımızdan Allah razı olsun.” cümlelerine yer verdi.

Ziyarete; Vali Enver Ünlü, Jandarma Bölge Komutan Yardımcısı J. Albay Ali Taşyürek, Giresun Belediye Başkanı V. Salih Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. (Giresun Valiliği)