Yetkililerden bilgi alan Vali Serdengeçti ve Başkan Şenlikoğlu, bu ziyaretler sırasında bölge esnafının taleplerini ve sorunlarını dinledi. Vali Serdengeçti ve Başkan Şenlikoğlu, bölgedeki su baskınlarının etkilerini inceleyerek gerekli önlemleri almaya kararlı olduklarını belirtti.

Vali Serdengeçti, bölgedeki incelemelerinin ardından “Belediye Başkanımız Av. Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte ilimizde görülen sağanak yağışlar sonucu su baskınlarına maruz kalan iş yerlerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ekiplerimiz sahada zarar tespit çalışmalarına devam ediyor. Cenab-ı Hak beterinden korusun.” sözlerine yer verdi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Yoğun yağıştan etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Seldeğirmeni ve Fevzi Çakmak Mahallelerimizin yüksek kesiminde ekiplerimiz tarafından yapılan onarım çalışmalarını yakından ettik. Ekiplerimiz şehrimizde oluşan olumsuzlukları gidermek için tam zamanlı olarak mesailerine devam ediyor.” dedi.(Haber Merkezi)